Integritetspolicy

Dela Grannskapspodden

Vem är vi?

Vi är George Graham Foundation, en partipolitisk och religiöst obunden ideell kulturförening med säte i Sigtunta och filialförening i Sollentuna. Våra webbplatser är: https://grannskapspodden.se samt https://ggfsweden.org.

Kommentarer

Ifall du som besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de data som visas i kommentarformuläret och även besökarens IP-adress och webbläsarens användaragentsträng för att hjälpa till att upptäcka spam.

En anonymiserad sträng som skapats från din e-postadress (även kallad hash) kan skickas till Gravatar-tjänsten för att se om du använder den. Sekretesspolicyn för Gravatar-tjänsten finns här: https://automattic.com/privacy/. Efter godkännande av din kommentar är din profilbild synlig för allmänheten i samband med din kommentar.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder med inbäddad platsinformation (EXIF GPS) inkluderad. Besökare på webbplatsen kan ladda ner och extrahera all platsinformation från bilder på webbplatsen.

Kakor (Cookies)

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, e-postadress och webbplats i form av kakor. Dessa finns för din bekvämlighet så att du inte behöver fylla i dina uppgifter igen när du lämnar en ny kommentar. Dessa kakor utgår efter ett år.

Ifall vi använder en inloggningssida och du besöker inloggningssidan ställer vi in ​​en tillfällig kaka för att avgöra om din webbläsare accepterar cookies. Denna kakan innehåller inga personuppgifter och kasseras när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi också att ställa in flera kakor för att spara din inloggningsinformation och dina skärmvisningsalternativ. Inloggningskakor varar i två dagar och skärmalternativets kaka varar i ett år. Om du väljer ”Kom ihåg mig” fortsätter din inloggning i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto tas inloggningskakorna bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en ytterligare kakor att sparas i din webbläsare. Dessa kakor innehåller inga personuppgifter och anger bara post-ID för artikeln du just redigerat. Det löper ut efter en dag.

Artiklar på den här webbplatsen kan innehålla inbäddat innehåll (t.ex. videor, bilder, artiklar etc.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på exakt samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använda kakor, bädda in ytterligare tredjepartsspårning och övervaka din interaktion med det inbäddade innehållet, inklusive spåra din interaktion med det inbäddade innehållet om du har ett konto och är inloggad på den webbplatsen.

Vem vi delar dina uppgifter med

Om du begär en lösenordsåterställning kommer din IP-adress att ingå i återställnings-e-postmeddelandet.

Hur länge vi behåller dina uppgifter

Om du ges möjligheten att lämna en kommentar, och du lämnar en kommentar behålls kommentaren och dess metadata på obestämd tid. Detta är så att vi kan känna igen och godkänna alla uppföljningskommentarer automatiskt istället för att hålla dem i en modereringskö.

För användare som registrerar sig på vår webbplats (om någon) lagrar vi också den personliga informationen de ger i sin användarprofil. Alla användare kan när som helst se, redigera eller radera sin personliga information (förutom att de inte kan ändra sitt användarnamn). Webbplatsadministratörer kan också se och redigera den informationen.

Vilka rättigheter du har över dina uppgifter

Om du har ett konto på den här webbplatsen eller har lämnat kommentarer kan du begära att få en exporterad fil med de personuppgifter som vi har om dig, inklusive all information du har gett oss. Du kan också begära att vi raderar alla personuppgifter som vi har om dig. Detta inkluderar inte några uppgifter som vi är skyldiga att förvara för administrativa, juridiska eller säkerhetsändamål.

Dit vi skickar dina uppgifter (om vi gör det)

Besökarkommentarer kan kontrolleras via en automatisk skräppostdetekteringstjänst.

Modersmålsfestival
Grannskapspodden sponsras av Lions Club Distrikt 101
Grannskapspodden använder bilder från pixabay.com
Ring oss